Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

"Η Αστυνομική Σειρά της Τζένης Κοσμίδου"  Τα "Ματωμένα Ίχνη" είναι μία αστυνομική σειρά από αυτοτελείς ιστορίες βασισμένες σε αληθινά εγκλήματα που διαδραματίστηκαν στο παρελθόν στην Ελλάδα και το εξωτερικό με παραποιημένα στοιχεία για ευνόητους λόγους.
    Ιστορίες δοσμένες με λυρικό, σκληρό ρεαλισμό που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη των αναγνωστών στα ύψη ρίχνοντας φως, τόσο στην ψυχοσύνθεση του θύτη όσο και του θύματος συνεπαίρνοντας το αναγνωστικό κοινό.
    Οι ιστορίες συνοδεύονται από artistic φωτογραφίες καταξιωμένων ηθοποιών.

Παρακολουθείστε το trailer της σειράς:
 Συντελεστές του trailer «Ματωμένα Ίχνη»


Κείμενο – Σκηνοθεσία: Τζένη Κοσμίδου
Αφήγηση: Χάρης Ρώμας, Βαγγέλης Δουκουτσέλης
Φιλική Συμμετοχή: Σίσσυ Ματζηρίδου – Άγγελος Παύλου
Πρωτότυπη Μουσική: Tenorman
Τίτλος Τραγουδιού: Psychotic Soundtrak

Εικόνα φινάλε: CGI Artist/Designer Διονύσης Βεργίνης
Εικονοληψία – Επεξεργασία Εικόνας – Μοντάζ: Αντώνης ΜανδρανήςΔείτε τις ιστορίες με σειρά δημοσίευσης:


Η ιστορία «Ένας αλλιώτικος Ντόριαν Γκρέι» αναφέρεται στην ψύχωση του Άλεν, ενός ωραίου άντρα με την εμφάνιση του, την οποία κατάφερε να μεταδώσει στην σύντροφο του Αλίσια, ενισχύοντας την προσωπική της ψύχωση η οποία είναι η αρρωστημένη αγάπη για το άτομο του.
  Διαβάζοντας αυτές της γραμμές κάποιος μπορεί να υποθέσει πως πρόκειται για μία ιστορία αγάπης, δεν ξέρω όμως αν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε έτσι μια ιστορία που άφησε πίσω της τρείς νεκρούς. Η απάντηση είναι δική σας.


Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ιστορία ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:  "Ένας αλλιώτικος Ντόριαν Γκρέι"  Η ιστορία «Μία σύγχρονη Μήδεια» ξεδιπλώνει τις πιο μύχιες πτυχές της ζωής μιας γυναίκας της επαρχίας που από τα πρώτα της χρόνια γνώρισε τη βία, τη σκληρότητα και την εκμετάλλευση.
   Τα χρόνια που πέρασαν δυστυχώς αντί να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής της, όπως πάντα ήλπιζε, την έφεραν αντιμέτωπη με ακόμα πιο δύσκολες και απάνθρωπες καταστάσεις μεταμορφώνοντάς την από μία καλόβουλη, ευκολόπιστη, ονειροπόλα γυναίκα, σε ένα ψυχρό δήμιο που στο όνομα της αγάπης δε διστάζει να στερήσει την ζωή της εγγονής και της κόρης της, πριν αφαιρέσει τελικά την δική της.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ιστορία ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: "Μία σύγχρονη Μήδεια"


Η ιστορία «Ανδρικό Φιλότιμο» είναι μια αναδρομή στην ζωή ενός άντρα παλαιάς κοπής, στο μυαλό του οποίου οι αξίες οικογένεια, αξιοπρέπεια, περηφάνια και φιλότιμο παίρνουν τέτοιες διαστάσεις που μπορούν να τον οδηγήσουν στα άκρα.
   Όταν η μικρή του αδελφή πέφτει στα δίχτυα ενός ανθρώπου της νύχτας, ο οποίος την απομακρύνει από εκείνον και την εκμεταλλεύεται με τον χειρότερο τρόπο η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ιστορία ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: "Ανδρικό φιλότιμο"   Η ιστορία «Σκοτεινός Πατέρας» ξεδιπλώνει με ωμό ρεαλισμό, τις τραγικές συνέπειες που μπορεί να έχει η εμμονή ορισμένων πατεράδων με την ιδέα ότι οι γιοί τους πρέπει να έχουν έντονη σεξουαλική ζωή από τα παιδικά τους, σχεδόν χρόνια. Μια εμμονή που μόνο δυσάρεστες συνέπειες μπορεί να προκαλέσει, ιδίως όταν τυγχάνει αποδέκτης να είναι ένα υπερευαίσθητο, συνεσταλμένο παιδί. Αν και ελάχιστοι έχουν ασχοληθεί με το θέμα, συμπεριφορές σαν αυτή του πατέρα, που περιγράφεται στην εν λόγο ιστορία, αποτελούν μία από τις χειρότερες μορφές ενδοοικογενειακής βίας.
   Στην προσπάθεια του να κάνει τον γιο του άντρα κατά τα προσωπικά του πρότυπα τα οποία πηγάζουν από τα κοινωνικά της μικρής επαρχίας  στην οποία κατοικούν επιτυγχάνει όχι μόνο να τον ευνουχίσει αλλά να διαταράξει εντελώς τον ψυχικό του κόσμο με συνέπειες απρόβλεπτες.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ιστορία ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: "Σκοτεινός Πατέρας"


  Η ιστορία «Μαγεία» ξεδιπλώνει στα μάτια του αναγνώστη τις πιο απόκρυφες πτυχές της ζωής ενός άντρα, που για χρόνια ολόκληρα εξασκούσε αυτό το επάγγελμα. Για εκείνον ήταν κάτι παραπάνω από μία δουλειά. Η μαγεία στο δικό του μυαλό αποτελούσε μία τέχνη που αγαπούσε. Σκοπός του δεν ήταν να εξαπατά και να γδύνει τους πελάτες του, αλλά να παίρνει ένα δίκαιο αντίτιμο για τις υπηρεσίες του, οι οποίες κατά τη προσωπική του άποψη προσέφεραν χαρά και ελπίδα στους ανθρώπους που την είχαν ανάγκη. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που στη ζωή του μπαίνει μία γυναίκα.
   Μια γυναίκα με διαταραγμένη προσωπικότητα, η οποία πιστεύει στη μαγεία με ένα δικό της αρρωστημένο τρόπο, οδηγώντας τον ήρωα της ιστορίας σε τόσο σκοτεινά και επικίνδυνα μονοπάτια που ούτε ο πιο νοσηρός νους θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ιστορία ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: "Μαγεία"

Η ιστορία «Βεντέτα» ξεδιπλώνει τις φρικτές επιπτώσεις που μπορεί να έχει στη ζωή δύο οικογενειών, το αίσθημα του μίσους και η μανία της εκδίκησης, στο πέρασμα των χρόνων.  
  Ο κεντρικός ήρωας όντας ο τελευταίος αρσενικός απόγονος της οικογένειας του, στέλνεται παιδί ακόμα στο εξωτερικό, σε μία απέλπιδα προσπάθεια της μητέρας του να τον γλιτώσει. Μεγαλώνει εκεί με άλλο όνομα αγνοώντας πλήρως την αλήθεια για τη τραγική κατάληξη της πραγματικής του οικογένειας στην Ελλάδα.
  Χρόνια αργότερα φτασμένος πλέον ηθοποιός επισκέπτεται τη γενέτειρα του συνοδευόμενος από μια αινιγματική γυναίκα. Ο ενθουσιασμός που είχε γεννήσει στη καρδιά του το ταξίδι και η όμορφη συνοδός του γρήγορα εξανεμίζονται, για να δώσουν τη θέση τους στο τρόμο και σε έναν εφιάλτη που ούτε το νοσηρότερο μυαλό θα μπορούσε εύκολα να συλλάβει.

  Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ιστορία ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: "Βεντέτα"Η ιστορία «Ολέθρια Σχέση» μας φέρνει αντιμέτωπους με μία σκληρή πραγματικότητα. Μια αθώα κοπέλα συναντά έναν άνθρωπο της νύχτας. Γεμάτη εμπιστοσύνη και αθωότητα μη έχοντας αντιληφθεί ποιος είναι στα αλήθεια ο αγαπημένος της τον παντρεύεται. Σιγά σιγά η αλήθεια έρχεται να την βγάλει βίαια από την πλάνη της και το όνειρο της αληθινής αγάπης προσπαθεί να επιβιώσει μέσα στον εφιάλτη του Human trafficking .
  Μπορεί ένας άνθρωπος της νύχτας που πλουτίζει από τον ανθρώπινο πόνο αθώων γυναικών, να αγαπήσει αληθινά; Πως θα αντιδράσει η αθώα γυναίκα του, όταν έρθει αντιμέτωπη με τη σκληρή αλήθεια ενός εφιάλτη που ούτε στα χειρότερα της όνειρα μπορούσε να φανταστεί;  Την κατάληξη αυτής της ιστορίας κανείς δε μπορούσε να την φανταστεί.

  Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ιστορία ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: "Ολέθρια Σχέση"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μεγαλώνουμε και ξεχνάμε...

Μεγαλώνουμε, μεγαλώνουμε και ξεχνάμε. Ξεχνάμε ποιοι είμαστε. Ποιοι θέλαμε και μπορούσαμε να γίνουμε. Νιώθουμε πως είμαστε αυτοί που μας ...