Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

"Έντυπα Παραμύθια της Τζένης Κοσμίδου"


«Η Μάγισσα Ταραντούλα προσπαθεί
να καταστρέψει την Παραμυθοχώρα»
Εκδόσεις Scene 10-7Ταυτότητα βιβλίου:

Σειρά: Παιδικό Βιβλίο
Συγγραφέας: Τζένη Κοσμίδου
Φιλολογική Επιμέλεια: Αγγελική Γκαλμπένη – Παπαγρηγορίου
Σχεδιασμός εξώφυλλου: Διονύσης Βεργίνης.
Εικονογράφηση: Διονύσης Βεργίνης


Λίγα λόγια για το έργο:


   Στο παραμύθι « Η μάγισσα Ταραντούλα προσπαθεί να καταστρέψει την Παραμυθοχώρα» βλέπουμε τη γκαφατζού μάγισσα που τα παιδιά τόσο αγάπησαν στο θέατρο, στην παιδική της ηλικία να κάνει τα πρώτα της βήματα υπό τις οδηγίες της δασκάλας της, της μεγάλης μάγισσας Ταραντέλας. Σε αυτό το παραμύθι οι μικροί μας φίλοι ανακαλύπτουν τον αληθινό λόγο, που η μάγισσα Ταραντούλα δεν μπόρεσε ποτέ να φέρει εις πέρας τις τρομερές αποστολές που της ανέθετε η δασκάλα της με αποτέλεσμα να γίνει η γνωστή αγαπημένη γκαφατζού μάγισσα!
    Πρόκειται για την αρχή μίας σειράς ξεκαρδιστικών ιστοριών, μέσα από τις οποίες η μάγισσα Ταραντούλα και τα υπόλοιπα μαγικά πλασματάκια, περνούν στα παιδιά μηνύματα για τις αληθινές αξίες της ζωής.  Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και η καλόψυχη Καλικατζαρένια και ο γλυκός Παραμυθούλης που έρχεται κατευθείαν από την Παραμυθοχώρα.
   Η μεγάλη Ταραντέλα θέλει να καταστρέψει τα παραμύθια και προσπαθεί να κάνει και τη μικρή ακόμα Ταραντούλα συνεργό της. Θα καταφέρει να την πείσει και μαζί να επιτύχουν το σκοτεινό της σχέδιο; Ένα είναι σίγουρο, αν αυτό συμβεί τα παραμύθια θα καταστραφούν για πάντα! Για αυτό μην αργείτε παιδάκια διαβάστε την ιστορία και βοηθήστε να τα σώσουμε!


«Η μάγισσα Ταραντούλα προσπαθεί
να καταστρέψει τις Απόκριες»
Εκδόσεις BookstarsΤαυτότητα βιβλίου:


Σειρά: Παιδικό Βιβλίο
Συγγραφέας: Τζένη Κοσμίδου
Φιλολογική Επιμέλεια: Αγγελική Γκαλμπένη – Παπαγρηγορίου
Σχεδιασμός εξώφυλλου: Διονύσης Βεργίνης.
Εικονογράφηση: Διονύσης Βεργίνης

Λίγα λόγια για το έργο:

   Το Παραμύθι «Η μάγισσα Ταραντούλα προσπαθεί να καταστρέψει τις απόκριες» είναι μια ιστορία από μια ξεκαρδιστική σειρά ιστοριών, μέσα από τις οποίες η μάγισσα Ταραντούλα και τα υπόλοιπα μαγικά πλασματάκια, περνούν στα παιδιά μηνύματα για τις αληθινές αξίες της ζωής.
   Γιατί η μάγισσα Ταραντούλα μισεί τόσο πολύ τις απόκριες και θέλει να τις καταστρέψει; Θα καταφέρει η καλόψυχη Καλικατζαρένια να την εμποδίσει; Τι έξυπνο κόλπο θα σκαρφιστεί ο Καρναβαλένιος για να σώσει τις απόκριες και την Καλικατζαρένια από την οργή της Ταραντούλας;  Γιατί υπάρχει κίνδυνος να μην πετάξει ούτε ένας χαρταετός τη φετινή καθαρά Δευτέρα;
Το σίγουρο είναι ότι για να τα καταφέρουν θα χρειαστούν τη βοήθεια των μικρών μας φίλων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μεγαλώνουμε και ξεχνάμε...

Μεγαλώνουμε, μεγαλώνουμε και ξεχνάμε. Ξεχνάμε ποιοι είμαστε. Ποιοι θέλαμε και μπορούσαμε να γίνουμε. Νιώθουμε πως είμαστε αυτοί που μας ...