Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Η Μάγισσα Ταραντούλα αντιμετωπίζει τον υιό της Κορώνας! Δωρεάν ebook για τους μικρούς μας φίλους!   Η αγαπημένη γκρινιάρα, γκαφατζού μάγισσα των μικρών μας φίλων επιστρέφει μετά από καιρό με νέα ιστορία! Αυτή τη φορά η μικρή Ταραντούλα αντιμετωπίζει τον υιό της Κορώνας που επιτίθεται στο βασίλειο των Ρόδων!

    Μικροί και μεγάλοι βρίσκονται σε κίνδυνο, αλλά η Μάγισσα Ταραντούλα δεν θα αφήσει κανέναν να πειράξει τους μικρούς της φίλους, φτάνει όλοι τους να μείνουν για λίγο σπίτι!   


Σημείωμα Συγγραφέως

    « Η σύγχρονη πραγματικότητα που μάς επιτάσσουν  τα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας του κοινωνικού συνόλου από τον Κορωνοϊό είναι πρωτόγνωρα για τη χώρα μας. Κάποια πράγματα είναι δυσνόητα ακόμα και για εμάς τους ενήλικες, σκεφτείτε λοιπόν πώς φαντάζει αυτή η κατάσταση στα μάτια ενός μικρού παιδιού.

   Σκοπός του εν λόγω παραμυθιού είναι η προσπάθεια επεξήγησης της ισχύουσας κατάστασης στους μικρούς μας φίλους με έναν αμιγώς παιδαγωγικό και ταυτόχρονα τρυφερό τρόπο. Η διάθεση του e –book  «H Μάγισσα Ταραντούλα αντιμετωπίζει τον υιό της Κορώνας» είναι δωρεάν.
   Ευχαριστώ την καλή μου φίλη Μαρία Ζαφείρη, φιλόλογο με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή τόσο για την φιλολογική επιμέλεια του κειμένου, όσο και για τις πολύτιμες συμβουλές της και τον καλό μου φίλο και Αrt Director Διονύση Βεργίνη για τα animation της Μάγισσας Ταραντούλας και του Μάγου Αράχνιους.
  Εύχομαι σύντομα το θέμα του εν λόγω παραμυθιού να είναι μια κακιά ανάμνηση και ο υιός της Κορώνας να είναι μονάχα άλλος ένας αρνητικός ήρωας της μυθοπλασίας. Καλή ανάγνωση σε όλους σας!»

Κατεβάστε δωρεάν το παραμύθι πατώντας στο παρακάτω link 

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητηρια τζενη μου , για το υπεροχο παραμυθι σου ! και για το αληθινο του μηνυμα στις καρδιες οχι μοναχα των παιδιων αλλα ολων των Ανθρωπων ! Η Αγαπη ! και η ενοτητα , καταστρεφει καθε κακο ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μεγαλώνουμε και ξεχνάμε...

Μεγαλώνουμε, μεγαλώνουμε και ξεχνάμε. Ξεχνάμε ποιοι είμαστε. Ποιοι θέλαμε και μπορούσαμε να γίνουμε. Νιώθουμε πως είμαστε αυτοί που μας ...