Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Ερασιτέχνες Άνθρωποι με την Τζένη Κοσμίδου στον μαγικό Dreamcity WebRadio

 


     Μετά από αρκετά χρόνια η Τζένη Κοσμίδου επιστρέφει στις ραδιοφωνικές συχνότητες και συγκεκριμένα στην μαγική Ονειρούπολη του Dreamcity WebRadio.

  Ο τίτλος της εκπομπής «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», ένας τίτλος που μας προϊδεάζει απόλυτα ,τόσο για το καλλιτεχνικό όσο και το βαθιά ανθρώπινο ύφος της εκπομπής που σκοπό έχει να γίνει ο πιο στενός φίλος των ακροατών.

  Τις Τετάρτες η νύχτα απλώνει το περίτεχνο πέπλο της κάνοντας τα πάντα να φαντάζουν μαγικά… Ερασιτέχνες άνθρωποι όλοι μας, αφηνόμαστε στα χέρια της και ξετυλίγουμε το κουβάρι των δικών σας ιστοριών τις οποίες μπορείτε να στείλετε με ψευδώνυμο στο email της εκπομπής erasitexnesdc@gmail.com.

    Η Τζένη Κοσμίδου θα βρίσκεται κοντά σας 20:00 – 22:00 για να μοιραστείτε τους φόβους, τις ανησυχίες, τις ενοχές, ακόμη και τις σιωπές σας στον μαγικό Dreamcity WebRadio, τον σταθμό των ονειρευτών που ξέρουν να απολαμβάνουν την τέχνη της ζωής.

  Συνεπιβάτες σας σε αυτό το ταξίδι λυρικές μελωδίες , quest καλεσμένοι αλλά και ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις, με ήρωες που κάπου μέσα τους θυμίζουν κάτι από τον εαυτό μας.

 Καθώς η νύχτα προχωρά συντονιζόμαστε στο www.dreamcity.gr το σταθμό των Ονειρευτών και το ταξίδι αρχίζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μεγαλώνουμε και ξεχνάμε...

Μεγαλώνουμε, μεγαλώνουμε και ξεχνάμε. Ξεχνάμε ποιοι είμαστε. Ποιοι θέλαμε και μπορούσαμε να γίνουμε. Νιώθουμε πως είμαστε αυτοί που μας ...