Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΠΑΥΛΟ ΜΟΥ!

 

Ο πολύχρονος αγώνας της Μάγδας Φύσσα που έγινε αγώνας όλων μας σήμερα δικαιώνεται! Οι μάσκες έπεσαν και το αληθινό πρόσωπο των ενόχων αποκαλύφθηκε. ΕΝΟΧΟΙ. Ένοχοι από επιλογή και ιδεολογία. Μια ιδεολογία ναζιστική που κατά το παρελθόν σκόρπισε και δυστυχώς συνεχίζει να σκορπά πλήθος θυμάτων στο διάβα της κατά το ρου της ιστορίας. 

 

   Ο Παύλος δυστυχώς δεν γυρίζει πίσω. Η  σημερινή απόφαση όμως τιμά την μνήμη του που θα ταξιδεύει αθάνατη ανά τους αιώνες αποτελώντας σύμβολο ελευθερίας, θάρρους, τόλμης και αγωνιστικότητας. Αποτελεί βάλσαμο για την ψυχή της μητέρας του που έγινε ΜΑΝΑ όλων μας.

Σύμβολο επιμονής και αποφασιστικότητας αυτή η γυναίκα θρύλος, κατάφερε με τα ίδια της τα χέρια να ξηλώσει το ναζιστικό κουβάρι της εγκληματικής οργάνωσης που είχε το θράσος να αυτοαποκαλείται δημοκρατικό κόμμα και στέρησε τόσο άδικα τη ζωή του παιδιού της. Μόνο σεβασμός και ευγνωμοσύνη αξίζουν σε αυτή τη γυναίκα που πάλεψε όχι μόνο για να δικαιώσει τη μνήμη του παιδιού της αλλά και για να βεβαιωθεί ότι ποτέ ξανά δεν θα βρεθεί άλλη μάνα στη θέση της.  Δε θα μπορούσαμε φυσικά να περιμένουμε τίποτα λιγότερο από μια μάνα που γέννησε έναν τέτοιο γιο. Σε ευχαριστούμε για όλα Μάγδα Φύσσα, ΜΑΝΑ όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μεγαλώνουμε και ξεχνάμε...

Μεγαλώνουμε, μεγαλώνουμε και ξεχνάμε. Ξεχνάμε ποιοι είμαστε. Ποιοι θέλαμε και μπορούσαμε να γίνουμε. Νιώθουμε πως είμαστε αυτοί που μας ...