Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Μόνο θλίψη...Μέρες τώρα παρατηρώ αμέτρητες αναρτήσεις πλήθους κόσμου που εν μια νυκτί μετατράπηκε σε ντετέκτιβ, εισαγγελείς, δικαστές, ακόμη και δήμιους. Αναρτήσεις με κατάρες και ανατριχιαστικές "ευχές" ακόμη και προτροπές λιντσαρίσματος και μαρτυρικού θανάτου της φερόμενης ως δράστριας στο ειδεχθές έγκλημα της Πάτρας.

Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να πάνε πριν λίγες μέρες έξω από το σπίτι στο οποίο βρισκόντουσαν οι συγγενείς αυτής της γυναίκας και παρασυρόμενοι δήθεν απο τη δίκαιη οργή τους, για τον άδικο χαμό, αυτών των τριών αγγέλων, τραμπουκιζαν τους ανθρώπους έχοντας στο χερι κινητά και ταμπλετ για σελφι και live story.

Την ίδια ντροπή που θα νιώσω για το ανθρώπινο είδος αν αποδειχθεί οτι όντως αυτή η γυναίκα εχει διαπράξει αυτο το ειδεχθές και αποτρόπαιο έγκλημα, για το οποίο κατηγορείται και πραγματικά ο νους μου δεν μπορεί να χωρέσει, νιώθω βλέποντας ολες αυτες τις συμπεριφορές.

Είναι το λιγότερο ντροπή να χρησιμοποιείται ο χαμος αυτων των αθώων πλασμάτων και ορισμένοι να φτάνετε ακομη και στο να κάνετε επίκληση στο συναίσθημα γυναικών που, ειτε εχουν χασει, είτε δεν μπορούν να κανουν παιδια για να βρείτε συνοδοιπόρους στην αγριότητα που κρύβεται μεσα σας για να συμπεριφέρεστε τοιουτοτρόπως.

Με τρομάζει το ότι πολλοί απο εσάς προβαίνετε σε αυτές τις πράξεις με τη δικαιολογία "είμαστε γονείς". Αναρωτήθηκε κανεις σας για τα πρότυπα που περνάτε στα παιδια σας οταν αλαλάζοντας σας άγριοι εύχεστε καρκίνους, βιασμούς, τεμαχισμούς, καψίματα και μαρτυρικούς θανάτους σε κάποιον ακόμη και αν αποδειχθεί οτι έχει κάνει μια τοσο φρικτή και αποτρόπαιη πράξη; Αναρωτηθήκατε ποσο πιο καθαρη ειναι η δικη σας ψυχή απο τη δικη του και ποσο κοντά είστε στο να μεταμορφωθείτε σε κατι παρόμοιο;

Το πιο τραγικό είναι οτι είστε πολλοί. Εκεί έξω καιρό τώρα υπάρχει ένας όχλος που ψάχνει αφορμή να διασπείρει μίσος, κακία και αγριότητα μέσα από την ασφάλεια του πληκτρολογίου χωρίς να έχει επίγνωση των επιπτώσεων αυτής της κατάστασης στη πραγματική ζωή.

Δυστυχώς μέσα απο αυτό το πλήθος ανθρώπων που έχει τόσο εύκολη την αυτοδικία, τις κατάρες και όλα τα υπόλοιπα στα οποία επιδίδεστε αρκετοί και αρκετές ξεπηδούν οι ειδεχθείς εγκληματίες. Ειλικρινά λυπάμαι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μεγαλώνουμε και ξεχνάμε...

Μεγαλώνουμε, μεγαλώνουμε και ξεχνάμε. Ξεχνάμε ποιοι είμαστε. Ποιοι θέλαμε και μπορούσαμε να γίνουμε. Νιώθουμε πως είμαστε αυτοί που μας ...