ΠΑΙΔΙΚΑ E BOOKS
    Η ιστορία «Ένα αλλιώτικο Πρωτοχρονιάτικο Παραμύθι» δεν είναι απλά άλλο ένα παραμύθι με θέμα τις γιορτές όπως φαίνεται ξεκάθαρα άλλωστε από τον τίτλο της.  Σκοπός του παραμυθιού αυτού είναι να μεταλαμπαδεύσει γνώσεις στους μικρούς μας φίλους τόσο για τις αληθινές αξίες της ζωής, όσο και κατά των αρνητικών κοινωνικών φαινομένων και συμπεριφορών που μαστίζουν τη σύγχρονη κοινωνία.   

     Με πολύ προσεκτικό τρόπο μέσα από το εν λόγω παραμύθι το παιδί δημιουργεί υγιή πρότυπα και καλλιεργεί από μικρή ηλικία την ενσυναίσθηση, την αγάπη και τον σεβασμό για κάθε έμβιο πλάσμα. Όλα αυτά μέσα από ένα χαρούμενο εορταστικό κλίμα που υπόσχεται να κερδίσει την καρδιά και την προσοχή των μικρών μας φίλων.


Κατεβάστε δωρεάν το παραμύθι πατώντας στο παρακάτω link :

Ένα αλλιώτικο Πρωτοχρονιάτικο Παραμύθι


   Το παραμύθι «Η Ρόζα και ο μικρός Κωστάκης σώζουν τα Πασχαλινά Αυγά» είναι το πρώτο από τη σειρά παραμυθιών «Οι Ονειρούληδες». Πρόκειται για μια σειρά ιστοριών με πρωταγωνιστές μικρά, αξιαγάπητα και μαγικά πλασματάκια που προστατεύουν τα όνειρα των μικρών παιδιών. Ό,τι συμβαίνει στον Ονειρόκοσμο επηρεάζει και τον κόσμο των ανθρώπων. Σε κάθε ιστορία ένας μικρός Ονειρούλης καλείται να προστατέψει το όνειρο ενός μικρού παιδιού. 
   Σκοπός αυτών των ιστοριών είναι μέσα από τη χαρά και την ψυχαγωγία που χαρίζει στα παιδιά ένα παραμύθι να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις στους μικρούς μας φίλους τόσο για τις αληθινές αξίες της ζωής, όσο και κατά των αρνητικών κοινωνικών φαινομένων και συμπεριφορών που μαστίζουν τη σύγχρονη κοινωνία.

Κατεβάστε δωρεάν το παραμύθι πατώντας στο παρακάτω link :
   Η αγαπημένη γκρινιάρα, γκαφατζού μάγισσα των μικρών μας φίλους επιστρέφει μετά από καιρό, με νέα ιστορία! Αυτή τη φορά η μικρή Ταραντούλα αντιμετωπίζει τον υιό της Κορώνας που επιτίθεται στο βασίλειο των Ρόδων!
    Μικροί και μεγάλοι βρίσκονται σε κίνδυνο αλλά η Μάγισσα Ταραντούλα, δεν θα αφήσει κανέναν να πειράξει τους μικρούς της φίλους, φτάνει όλοι τους να μείνουν για λίγο σπίτι!

Κατεβάστε δωρεάν το παραμύθι πατώντας στο παρακάτω link 
"Η Μάγισσα Ταραντούλα αντιμετωπίζει τον υιό της Κορώνας" 


 Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αποστολή αυτού στο email σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας! 


Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή. Σύντομα κοντά σας με πλήθος τίτλων, για τους μικρούς μας φίλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μεγαλώνουμε και ξεχνάμε...

Μεγαλώνουμε, μεγαλώνουμε και ξεχνάμε. Ξεχνάμε ποιοι είμαστε. Ποιοι θέλαμε και μπορούσαμε να γίνουμε. Νιώθουμε πως είμαστε αυτοί που μας ...