ΠΑΙΔΙΚΑ E BOOKS   Το παραμύθι «Η Ρόζα και ο μικρός Κωστάκης σώζουν τα Πασχαλινά Αυγά» είναι το πρώτο από τη σειρά παραμυθιών «Οι Ονειρούληδες». Πρόκειται για μια σειρά ιστοριών με πρωταγωνιστές μικρά, αξιαγάπητα και μαγικά πλασματάκια που προστατεύουν τα όνειρα των μικρών παιδιών. Ό,τι συμβαίνει στον Ονειρόκοσμο επηρεάζει και τον κόσμο των ανθρώπων. Σε κάθε ιστορία ένας μικρός Ονειρούλης καλείται να προστατέψει το όνειρο ενός μικρού παιδιού. 
   Σκοπός αυτών των ιστοριών είναι μέσα από τη χαρά και την ψυχαγωγία που χαρίζει στα παιδιά ένα παραμύθι να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις στους μικρούς μας φίλους τόσο για τις αληθινές αξίες της ζωής, όσο και κατά των αρνητικών κοινωνικών φαινομένων και συμπεριφορών που μαστίζουν τη σύγχρονη κοινωνία.

Κατεβάστε δωρεάν το παραμύθι πατώντας στο παρακάτω link :
   Η αγαπημένη γκρινιάρα, γκαφατζού μάγισσα των μικρών μας φίλους επιστρέφει μετά από καιρό, με νέα ιστορία! Αυτή τη φορά η μικρή Ταραντούλα αντιμετωπίζει τον υιό της Κορώνας που επιτίθεται στο βασίλειο των Ρόδων!
    Μικροί και μεγάλοι βρίσκονται σε κίνδυνο αλλά η Μάγισσα Ταραντούλα, δεν θα αφήσει κανέναν να πειράξει τους μικρούς της φίλους, φτάνει όλοι τους να μείνουν για λίγο σπίτι!

Κατεβάστε δωρεάν το παραμύθι πατώντας στο παρακάτω link 
"Η Μάγισσα Ταραντούλα αντιμετωπίζει τον υιό της Κορώνας" 

 Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αποστολή αυτού στο email σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας! 


Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή. Σύντομα κοντά σας με πλήθος τίτλων, για τους μικρούς μας φίλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Μελέτης Ηλίας καλεσμένος στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου «Ερασιτέχνες Άνθρωποι», στον μαγικό Dreamcity Web Radio

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 20:00 – 22:00 ο Μελέτης Ηλίας μιλάει αποκλειστικά στην Τζένη Κοσμίδου και στην εκπομπή «Ερασιτέχνες Άνθρωποι»...